Rólam

Bemutatkozás

Több, mint 30 éve megszállott kutyás vagyok, a kutyákkal való lelki kötődés egész életemet végigkíséri. Hivatásom is javarészt négylábú barátainkhoz kapcsolódik, hiszen amellett, hogy fotográfus vagyok, agrármérnökként kutyagenetikából diplomáztam, ill. kutyatréneri tapasztalatokkal is rendelkezem.

1986-tól – gyermekkoromtól kezdve – a kétezres évekig az ír szetterek nemesítésével foglalkoztam (Berboss kennel). Szakdolgozatom témáját is ez a csodás fajta ihlette, mellyel Tudományos Diákköri Konferenciát nyertem. Az olasz griffon (Spinone Italiano) fajtahonosítójaként 23 éve Magyarországon elsőként tapasztalhattam meg az együttélést ezzel a kedves, ritka fajtával. Jelenleg egy jack russell terrier tulajdonosa vagyok.

Trénerként megtanultam, hogy a legérzékenyebb kutyákból is csodákat lehet kihozni – legyen az keverék vagy fajtatiszta. Mindegyikük egyedi és különleges – és bár ők ösztönökkel rendelkező lények, mégis különleges érzelmeket tudnak nekünk adni és kiváltani belőlünk, emberekből.

Fotósként kreatív képességeimet folyamatosan fejlesztem, hogy a lehető legtökéletesebb képeket adhassam át megrendelőimnek. Igyekszem a kutyákat és gazdikat a legjobb formájukban bemutatni képeimen.

Alapfilozófiám, hogy ne csak a végeredmény, hanem a fotózás is egy nagyszerű kaland legyen.

enrozi 400
nev2
1
kiallitasok bezs